Zwangerschaps fotoshoot

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!!

Een bijzondere periode in je leven, er groeit een klein wondertje in je buik. Het koesteren van een nieuw leven, het voelen van de eerste bewegingen in je buik. De groei van je buik, de connectie die jij samen met de kleine in je buik voelt. Met de week wordt het steeds realistischer. Bij Made by Leila Photography begrijpen we de waarde van deze kostbare momenten en streven ernaar om ze vast te leggen in adembenemende foto’s.

Een zwangerschap is niet alleen een fysieke transformatie, maar ook een emotionele reis vol liefde, verwachting en hoop. Het vangen van deze emoties in beelden creëert niet alleen blijvende herinneringen, maar legt ook de essentie van het nieuwe leven vast dat op het punt staat de wereld te verwelkomen. Als ervaren fotograaf begrijp ik de subtiliteiten van deze periode en zorg ik dat de unieke glans en stralende schoonheid van de aanstaande moeder vast gelegd word.

Informatie

  • Boek je zwangerschaps shoot op tijd. Zo rond de 30 a 35 weken zwangerschap. Je buik is mooi zichtbaar, je voelt je hopelijk nog ‘fit’ genoeg voor een fotoshoot.
  • Samen met je partner en jullie andere kindjes op de foto is ook zeker mogelijk. Leuk juist!
  • Er is een mogelijkheid tot zoveel kledingwissels als gewild, zolang de tijd het toe laat. Ik heb een aantal zwangerschaps jurken en doeken. Maar neem gerust je eigen favorieten mee.
  • Made by Leila Photography biedt verschillende locatie mogelijkheden aan:
    In de fotostudio in Bovenkarspel, een mooie buitenlocatie of bij jou thuis!

Mijn doelstelling is om tijdloze beelden te creëren. Het vastleggen van het groeiende leven, de liefde en vreugde die gepaard gaat met de voorbereiding op het ouderschap

Made by Leila Photography

Bij Made by Leila Photography zijn we gepassioneerd om de magie van zwangerschap vast te leggen, en we streven ernaar om elke fotosessie uniek en betekenisvol te maken. Laat ons deel uitmaken van jouw bijzondere reis en creëer samen met ons prachtige beelden die een leven lang meegaan.

Leila begrijpt dat een zwangerschapsshoot een intieme ervaring is. Zij zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer, waarin je jezelf kunt zijn en waar zij de puurheid van het moment kunt vastleggen.