Ook honden zijn welkom in de studio – Hartley

Honden zijn voor velen van ons de favoriete huisdieren. Ze bieden onvoorwaardelijke liefde, vreugde en troost. Honden zijn voor mij persoonlijk een grote bron van inspiratie en vreugde.

Vorige week had ik een onwijs leuke hond in de studio, namelijk Hartley. Hartley is een hulphond, de blindegeleidenhond van mijn moeder.

Het was fascinerend om te zien hoe Hartley zich moeiteloos aanpaste aan de nieuwe omgeving. Hij straalde een rustige zelfverzekerdheid uit, alsof hij wist dat hij in het middelpunt van de belangstelling stond. Zijn intense blik en vriendelijke karakter maakten hem de perfecte onderwerp voor een fotoshoot.

Tijdens de fotosessie raakte ik in gesprek met mijn collega fotograaf Shanine. Ze was ge├»ntrigeerd door de interactie tussen Hartley en mijzelf. Ze stelde voor om ook een paar foto’s van ons samen te maken. Hoewel ik aanvankelijk verrast was door het idee, voelde ik dat het een speciale toevoeging aan de serie kon zijn. Dus besloten we het te proberen.

Na afloop van de sessie, toen ik de foto’s bekeek, voelde ik me overweldigd door emotie. De serie portretten van Hartley was prachtig geworden. Ze legden niet alleen zijn uiterlijke schoonheid vast, maar ook zijn innerlijke kracht en betekenis in ons leven. De foto’s van Hartley en mijzelf samen waren een bewijs van de onverbrekelijke band tussen mens en hond.

Ben jij ook zo dol op je hond en zou je het ook leuk vinden om foto’s van hem/haar of jullie samen te hebben? Stuur me gerust een berichtje en dan plannen wij een afspraak in voor de studio of mooi in het bos of strandgebied!

Tot dan!