Duoportret Jamie en Noa

Er is iets bijzonders aan het vastleggen van de unieke band tussen twee zussen. De blikken vol liefde en de lachende gezichten stralen een onmiskenbaar gevoel van verbondenheid uit.

Jamie en Noa, twee zussen die ik al meer dan 15 jaar ken, brachten dit gevoel tot leven tijdens hun bezoek aan mijn fotostudio. Ze hadden een speciaal cadeau in gedachten voor hun vader, die in mei zijn 50ste verjaardag zou vieren. In januari maakten we een prachtige duoportret foto serie, die hun sterke band en innige connectie op een unieke manier weerspiegelde.

Deze zussen zijn zo leuk en lekker gek dat het moeilijk was om niet mee te lachen. Terwijl ik hun foto’s maakte, ving ik momenten van puur plezier en speelsheid. De foto’s onthulden hun spontane lach, hun samenspel en het vertrouwen dat alleen zussen onderling kunnen delen.

Toen ik de twee portretten naast elkaar plaatste in Photoshop, onthulden de foto’s een opvallende gelijkenis tussen Jamie en Noa. Hun fonkelende ogen, hun lachende mond, en zelfs de subtiele trekken van hun gezichten lieten zien dat ze familie waren. Zo leuk om dit te zien.

De serie duoportretten was niet het enige wat we tijdens de fotosessie hebben vastgelegd. Jamie en Noa wilden ook graag wat foto’s waarop ze samen waren te zien, vol plezier en spontaniteit. Dus besloten we om wat extra tijd te nemen om die bijzondere momenten vast te leggen

Tijdens de fotosessie hadden Jamie en Noa de grootste lol. Ze plaagden elkaar, kietelden elkaar en deelden momenten van puur geluk. Het waren deze spontane en ongedwongen momenten die de foto’s zo bijzonder maakten. Elk beeld ving een kostbaar ogenblik op waarin hun zussenband tot leven kwam.