Duoportret middag 26 februari

Afgelopen zondag, 26 februari 2023, vond er een bijzondere fotoshoot middag plaats in de fotostudio. Het thema van de dag was duoportretten, waarbij broers en zussen de gelegenheid kregen om hun speciale band vast te leggen. Vier unieke sessies vulden de studio met liefde, lachen en onvergetelijke momenten. Laten we eens kijken naar de bijzondere verhalen achter deze fotoshoots.

De dag begon met de komst van Judith en haar zus, die helemaal uit Groningen waren gereisd om samen een duoportret te maken. Oorspronkelijk stond deze sessie gepland op een eerdere datum, maar door ziekte kon het toen niet doorgaan. Desondanks waren ze vastberaden om deze ervaring in te halen. De fotostudio werd gevuld met hun oprechte glimlachen en de warmte van hun band, die duidelijk voelbaar was in elke klik van de camera.

Hierna was het de beurt aan Tara en haar broer om voor de camera te stralen. Nadat ze eerder duoportretten van hun vrienden hadden gezien, wilden ze dit ook graag ervaren. Tara en haar broer waren een geweldig stel, vol humor en met een sterke onderlinge connectie. Het was duidelijk te zien dat ze elkaar door en door kenden, wat resulteerde in spontane en levendige foto’s.

Roy en zijn zus kwamen als derde voor de duoportret sessie. Deze shoot was geregeld als verjaardagscadeau voor de moeder van Roy. Naast de duoportretten namen wij ook de tijd om een reeks leuke foto’s van hen te maken. Roy’s zoontje was ook mee naar de studio en we maakte ook wat schattige foto’s van hem en samen met vader/moeder en tante. Helaas zat een duoportret van vader en zoon er niet in, dit was niet mogelijk vanwege het leeftijdsverschil, de kleine jongen had nog een te rond baby gezichtje, waardoor dit niet mooi zou worden.

Tot slot kwamen Kim en haar broertje langs in de studio voor een duoportret. ZIj wilde graag deze duoportret foto cadeau geven aan hun moeder en oma, als verjaardagscadeau. Gedurende het afgelopen jaar heb ik Kim goed leren kennen, aangezien zij de beste vriendin is van mijn broer.