Valentijns mini shoot – Caleb en Megan

Bij binnenkomst keek Caleb zijn ogen uit. De studio was versierd met allerlei prachtige props in hartvorm, roze hartjes ballonnen en rozenblaadjes die overal verspreid lagen. Caleb was volledig onder de indruk en kon zijn enthousiasme niet verbergen. Hij rende naar de ballonnen, raakte de zachte blaadjes aan en begon te stralen. Het was duidelijk dat hij het heel indrukwekkend vond.

De moeder van Caleb vertelde me dat ze regelmatig fotoshoots doen bij verschillende fotografen in de omgeving. Normaal gesproken lag de studio niet vol met props, maar aangezien dit een thema shoot van valentijn was, was er veel te zien. Het was echter de eerste keer dat ze bij mij langskwamen, en ik was vereerd om hun bijzondere momenten vast te leggen.

De fotoshoot begon en Caleb en zijn moeder gingen helemaal op in het thema van Valentijnsdag. Ze droegen prachtige outfits die perfect pasten bij de sfeer van de shoot. Ze hadden beiden een witte shirt aan met rode hartjes er op, die zij speciaal hadden aangeschaft voor deze fotoshoot, te leuk.

Tijdens de shoot liet ik Caleb en zijn moeder vrij om te spelen en te genieten van het moment. Ze omhelsden elkaar, lachten, en de liefde tussen hen was duidelijk voelbaar. Caleb vond het geweldig om met de props te experimenteren. Hij hield ballonnen vast, speelde met hartvormige kussens en gooide voorzichtig wat rozenblaadjes in de lucht. Het was prachtig om te zien hoe hij volledig opging in het thema van Valentijnsdag.