Duo portret broers Sem en Davey

Wat ik zo leuk vind aan de duoportret foto’s?
Je kunt doordat de gezichten naast elkaar staan de gelijkenissen tussen broers/zussen zo goed zien. Gelijkenissen die je wellicht van afstand niet gelijk zou zien. Toch blijkt het dat jullie dezelfde neus, lippen of bijvoorbeeld ogen hebben.

Afgelopen december kwamen de broers Sem en Davey langs in de studio met hun moeder Sandra. Zij wilde graag een duoportret foto laten maken van de broers om deze vervolgens cadeau te geven tijdens kerst aan hun vader.

We hebben tijdens de fotoshoot ontzettend gelachen, de jongens wilde prima op de foto alleen het liefst geen uren. Ze zaten thuis al te overleggen hoe lang zou het duren en wat hen te wachten stond. Ik had alles al volledig klaar staan in de studio en de jongens waren goed voorbereid en hadden de kleding tips thuis al goed opgevolgd. Zo maakte we dus de portret foto’s voor de duofoto, maakte we nog wat foto’s van de jongens samen en met moeders erbij en stonden ze met een klein halfuurtje buiten. De jongens blij dat het niet te lang duurde, en moeders blij met leuke foto’s. Win=win.