Boek nu: Valentijnsdag mini fotoshoot

Wil je een leuke en liefdevolle fotosessie vol mooie foto’s van je kind(eren) en/of van jezelf om als cadeau te geven aan je partner? Reserveer dan nu een plekje in één van de minisessies.

Ik heb allerlei accessoires aanwezig in de studio, waaronder hartvormige ballonen en rozenblaadjes. Ik heb veel inspiratie voor een leuke fotoshoot, maar heb je zelf een leuk idee of wensen, geef ze het liefst vooraf aan.

Wanneer:        Zaterdag 21 januari 2023

Waar:              Studio aan De Corantijn 1B in Zwaag

Een minisessie is geschikt voor 1 tot 2 kindjes binnen een tijdsbestek van 30 minuten en kost 65,00 euro. Meerdere kindjes of dieren zijn mogelijk, tegen een meer prijs van 10 euro.

Jullie ontvangen een online galerij waaruit jullie 3 foto’s mogen kiezen. Willen jullie meer extra foto’s? Dan is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. De gekozen foto’s worden bewerkt en worden als digitale bestand verstuurd via We-Transfer in hoge resolutie.

Reserveer op tijd voordat de plekjes vol zitten en zo kunnen we zorgen dat de foto’s op tijd af is voor Valentijnsdag. Reserveren kan via DM, Whatsapp + 31 6 34 56 69 00 of laat hieronder een berichtje achter.

10.00

10.30

11.00

11.30

PAUZE

13.00

13.30

14.00

14.30

15.00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *