Duo portret zussen Eva en Anne

De afgelopen weken loopt de aanvraag naar de duoportretten zo ontzettend aan! Ik vind het echt zo leuk dat jullie hiervoor bij mij komen.

De duoportretten zijn foto’s van bijvoorbeeld een broer en een zus, die samengevoegd worden tot één samengevoegde foto. Zo kan je goed de gelijkenissen zien tussen de familieleden. Zo leuk om dit te zien. Maar de duoportretten kunnen ook gemaakt worden van een vader en een zoon.

Afgelopen november zijn de zussen Eva en Anne in de studio geweest om een duoportret foto van hen te laten maken. Dit wilde zij graag geven als cadeau voor hun vaders 50ste verjaardag.

Na het maken van de foto’s voor de duofoto’s, maak ik altijd nog wat extra foto’s van hen samen. Dit vonden Eva en Anne ook super leuk. Hun moeder was ook mee naar de studio, ondanks dat ze hier niet op voorbereid was hebben we toch ook nog hele leuke foto’s met moeders erbij.

Lijkt het jullie ook leuk om een duoportret foto te laten maken? Neem gerust contact met mij op. Het is ook mogelijk om duoportret foto’s te maken van bijv. 3 broers/zussen.