Zwangerschap Lotte 38 weken

Zo leuk! Ik mocht Lotte nogmaals fotograferen, ik heb haar al mogen fotograferen toen zij zo’n 18 weken zwanger was. Nu was ze 38 weken zwanger. Meestal is dat te laat voor een zwangerschapsshoot, alleen door de overvolle agenda’s van beiden en C die ook gezellig langs kwam waaien was het niet anders..

De foto’s zijn er gelukkig er niet minder op geworden, al zeg ik het zelf. We hebben weer verschillende poses en achtergronden gebruikt.

Mijn favorieten zijn de zwart-wit met de pluimen & die met de kauwgombel. Super leuk dat Lotte er voor open stond om verschillende dingen uit te proberen.

Ook hebben we nog enkele foto’s gemaakt met haar dochter Fay van 5 jaar, die wordt binnenkort voor het eerst grote zus! Super trots, maar stiekem ook erg spannend.

Ook geïnteresseerd in een zwangerschapsshoot, laat gerust een berichtje achter of contact mij via Instagram, dan kunnen we samen naar de wensen en mogelijkheden kijken!

Liefs,

Leila