Couple shoot Anouk en Stefan

Gister een super leuke shoot gehad in de studio, een couple shoot. Heb wel vaker een koppel gefotografeerd, maar meestal was dat dan buiten op locatie. Nu dus een keer in de studio.

We hebben verschillende kleuren achtergrond gebruikt en verschillende outfits. We hebben zowel staande foto’s gemaakt, maar ook zittend op een groot blok. Ik vind dit zelf ook super tof, ook super leuk om een familie op te fotograferen. Op het blok valt de lengte verschil wat meer weg.

Ook hebben we silhouette foto’s gemaakt, dit doe je door een witte achtergrond te gebruiken, en de achtergrond volledig uit te lichten. Ik heb er dit keer voor gekozen de voorgrond ook een beetje op te helderen, zodat je iets meer vormen zag in de gezichten.

Ook ge├»nteresseerd in een fotoshoot met de liefde van je leven? Kan uiteraard ook wat ‘spontaner’ op een buiten locatie! Laat gerust een berichtje achter of contact mij via Instagram, dan kunnen we samen naar de wensen en mogelijkheden kijken!

Liefs,

Leila