Fotoshoot in een bioscoop!

Ik kan het niet laten om deze te gekke fotoshoot in de bioscoop aan jullie te laten zien. Deze heb ik voor een school opdracht gemaakt.

Ik zat al heel lang met het idee in mijn hoofd om een fotoshoot te houden in een bioscoopzaal. Prachtig die mooie luxe rode stoelen, geeft al gelijk een bepaalde sfeer.

Zo kreeg ik op school een hele vrije opdracht waar dit concept perfect in paste. Ik moest iets qua styling uit de jaren ’50 halen en er mochten ook zeker aspecten uit het nu aanwezig zijn zolang het maar bewuste keuzes waren. Toen uiteraard veel onderzoek gedaan, gekeken naar de kleding style van toen en wat mij opviel was a-lijn midi rok, de polkadot (witte stippen) op een rode stof, kitten heels voor de dames, parels en de haren uiteraard in de krul. En voor de man/preppie een nette pantalon en lak schoenen en de haren in een scheiding naar achter gekamd .

Hier heb ik geprobeerd op te focussen en ook de kleuren rood wit en zwart vooral te gebruiken. Rood is natuurlijk al aardig aanwezig door de stoelen in de bioscoopzaal. Verder in de kleding hebben ze beiden een witte blouse. Zij een rode rok, hij een rode stropdas. Voor hem dus zeker ook een nette pantalon in het zwart. Beiden ook zwarte schoenen.

De aanwezige props hebben ook deze kleurstellingen, ook de achtergrond/ruimte bevat enkel deze kleuren. Zo valt er ondanks dat er veel gebeurd, rust in het beeld.

Ik heb geprobeerd om een verhaaltje te maken in de serie. Ik ben benieuwd hoe jullie het zien? Laat gerust een reactie achter met wat je er van vind en hoe je denkt dat het verhaal loopt…