Boek: Konijn en het speciale moment – Jacquelijn van Ammers

Wauw, ik heb weer iets nieuws mogen doen. En wat vond ik het ontzettend leuk om dit mee te maken.

Ik kreeg van de zomer een bericht van Jacquelijn, of het mij een leuk idee leek om een foto van haar te maken voor de achterkant cover van haar nieuwe kinderboek. Wauw wat een eer, dit lijkt mij zo leuk.

Dit is voor mij een extra mooi iets, omdat ik eerder Esther in contact heb gebracht met Jacquelijn voor het maken van de art/tekeningen in het boek. Esther Sekreve is een oud klasgenootje van mij en zij is super creatief en begreep eerder van haar dat zij geïnteresseerd was in het maken voor art voor kinderen. En toen mijn vader (oud collega van Jacquelijn) mij vertelde over de ideeën van Jacquelijn kwam alles perfect bij elkaar.

Voor het maken van de foto gingen we opzoek naar een mooi natuur gebied met mooie boomstammen, dit sprak Jacquelijn erg aan en past perfect bij het kinderboek en de sfeer hiervan. We zijn hiervoor naar het Juliana Park in Hoorn gegaan.

Het boek is nu ook te koop bij o.a. bol.com en bruna voor 19,95 !!