NU EEN TOFFE ACTIE MET DIKKE KORTING ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ


Ik heb iets super leuks! Sinds kort heb ik een eigen fotostudio in Hoorn, waar ik leuke shoots kan doen. Ook was ik afgelopen maand jarig (17 juli), en dat betekent: feest! En dus is het tijd voor een eerste feestelijke ACTIE! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
ย 
Om dit allemaal te vieren heb ik het volgende bedacht.
ย 
Duo-portretten voor broers/zussen, moeder/dochter of vader/zoon. โ˜ฏ๏ธ
ย 
Bij een duo portret worden twee gezichten รฉรฉn, zo kan je de gelijkenissen zien tussen bijvoorbeeld een broer en een zus. Moeder met zoon of vader met dochter is uiteraard ook mogelijk. En uiteraard helemaal leuk voor tweelingen of meerlingen!
ย 
Tip: Ook superleuk om als cadeau te geven aan ouders of opaโ€™s & omaโ€™s. ๐ŸŽ
ย 
ย 
Nu voor maar โ‚ฌ 99,- in plaats van โ‚ฌ 150,-
ย 
ย 
Waar? In mijn nieuwe studio in Hoorn
Duur? 15-30 minuten fotografie
Wat? 3 digitale bestanden (waaronder 1 duo-portret).
ย 
Let op: Actie geldt tot 1 oktober 2022, dus boek snel.
ย 
Ik heb er zin in, jullie ook? Tot snel ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
ย 
Neem contact met me op voor meer info of boek direct en we plannen een shoot in.

Hier al enkele voorbeelden:

2 gedachten over “NU EEN TOFFE ACTIE MET DIKKE KORTING ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Reacties zijn gesloten.