Cowboy Barney Willemse

Ik ken Barney al sinds 2012, zaten samen in de klas. Barney heeft een liefde voor de country muziek en speelt al jaren op zijn gitaar. Zijn grote inspiratie komt van hield hij uit zijn ouders. Inmiddels treed hij zelf ook regelmatig op, of speelt hij in het voorprogramma van een andere artiest.

Zo nu en dan vraagt Barney of we weer een fotoshoot kunnen doen. Foto’s gebruikt hij dan voor zijn promotie materiaal, social media etc.

Ik vind het zo ontzettend leuk hoe wij die band samen hebben en elkaar altijd weer weten te vinden. Zo heb ik hem af en toe gevraagd om model te staan voor mijn schoolopdrachten. En zeg nou zelf wat een leuke cowboy! Hahaha, zo mag ik hem wel noemen. Check vooral zijn socials .

Zo gingen we dit keer naar het Egboetswater in Hauwert. Echt een te gekke locatie voor een shoot als deze. Er staat zo’n oude molen. Helaas hadden we het weer niet helemaal mee…