KinderBeestFeest 2022

Wow! Afgelopen vrijdag 10 juni was het weer feest! Na twee jaar de Corona-pandemie dan toch een corona proef KinderBeestFeest. En wat was het weer magisch.

Het KinderBeestFeest is een besloten feest voor chronisch zieke kinderen, kinderen met een specifieke zorgbehoefte en/of kinderen met een beperking in Noord-Holland, Flevoland en Leiden. En dit te gekke evenement wordt al 21 jaar in Artis gevierd.

Samen met mijn vader mag ik al 4 jaar met een super leuk team foto’s maken van deze dag/avond. Dit jaar was het iets anders, om de veiligheid van de kindjes te bewaken. Zo mochten er een stuk minder kindjes met hun begeleiders komen, liepen de routes iets anders dan andere jaren.. Maar het had ook zijn voordelen. In verhouding veel hulpverleners die nu op een super leuke en spontane manier aandacht hadden tot de hoeveelheid kindjes.

Foto’s mogen we helaas niet delen, i.v.m. de kwetsbaarheid en privacy van de gasten. Wel kan ik de groepsfoto delen van de fotografen.