Thomas en Chanou trouwden in Zeeland op 26 augustus 2023

Op een stralende zomerdag, verzamelden geliefden en dierbaren zich in het pittoreske Zeeland om de verbintenis van Thomas en Chanou te vieren.

Thomas begon zijn reis naar het altaar bij de lokale barbier, omringd door de liefdevolle aanwezigheid van zijn moeder. Zijn haren en baard werden verzorgd tot in de perfectie, waarna zijn moeder hem hielp bij het aankleden, met een mix van trots en vertedering.

Ondertussen werden in het ouderlijk huis van Chanou de laatste voorbereidingen getroffen. Chanou stond al vroeg in de haar en make-up, en met de hulp van haar moeder werd het moment aangebroken om de prachtige jurk aan te trekken die haar schoonheid nog meer liet stralen.

De ‘first look’ vond plaats in de schitterende tuin – een ontmoeting doordrenkt van emoties. Tranen van geluk vermengd met lachende gezichten, een moment van pure schoonheid en oprechte liefde dat de harten van iedereen verwarmde.

Voor de fotoshoot namen we het stralende stel mee naar een mooie locaties langs de waterkant, zijn tenslotte in Zeeland. Ook een gebied met veel mooi groen, natuurgebied wat perfect was voor de fotoshoot. Elk beeld leek rechtstreeks uit een sprookje te zijn gehaald, waar de liefde van het paar als een schitterende hoofdrolspeler naar voren kwam. De kiekjes op de boot voegden een vleugje avontuur toe aan hun romantische reis, aangezien ze met deze boot naar de ceremonie zouden varen.

De rest van de dag werd gehouden op de prachtige locatie Brasserie Zeven, waar iedereen op het bruidspaar wachtte met ingehouden adem. Het aanmeren van de boot bij de pier was een beetje avontuurlijk door de wind, maar uiteindelijk arriveerden Thomas en Chanou, klaar om hun huwelijksbeloften uit te wisselen.

In de traditie van het moment kwam Thomas met zijn moeder naar voren gelopeen richting het altaar, gevolgd door Chanou die arm in arm met haar vader verscheen. Een hartverwarmend hoogtepunt werd toegevoegd toen een vriendin van Chanou tijdens dit ontroerende moment een prachtig nummer ten gehore bracht, waarbij de emoties hoog opliepen en liefde voelbaar in de lucht hing.

De ceremonie zelf was een weerspiegeling van puurheid en schoonheid, doordrenkt met emotionele woorden en betekenisvolle beloften. Vrienden en familie deelden hun liefde en steun, waardoor het moment nog gedenkwaardiger werd.

De borrel die daarop volgde was een viering van genegenheid en vreugde. En wat was het een prachtige dag, de zon scheen zo heerlijk. Er waren ontroerende toespraken die harten verwarmden en lachsalvo’s veroorzaakten.

Het diner, een fantastische barbecue, was een culinair hoogstandje waar iedereen van smulde. Het samenzijn rondom heerlijk eten bracht een extra laag van genegenheid en gezelligheid met zich mee.

Vlak voor het feest wisten we het bruidspaar nog even weg te sluipen richting het strand en duingebied voor adembenemende foto’s tijdens het magische ‘golden hour’. Een moment van pure romantiek.

En toen brak het langverwachte feest los! De avond begon met een adembenemende openingsdans die het publiek betoverde en uitnodigde om de dansvloer op te stormen. Er werd gedanst, gelachen, gezongen en vermaakt met diverse acts en props die het feest een eigen unieke dynamiek gaven.

Uiteindelijk, nadat de sterren hoog aan de hemel schitterden, was het tijd om huiswaarts te keren. Hoewel vermoeidheid voelbaar was, overheerste een gevoel van volmaakte voldoening. Het was werkelijk een dag om te koesteren, een dag doordrenkt met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.