De jaren ’50 bruiloft van Leonie en Jeroen bij Kasteel Woerden.

De dag begon vol vreugde en opwinding bij Leonie, omringd door haar zussen, ouders en haar schattige neefje en nichtje. De bruid en haar entourage waren druk bezig met de voorbereidingen van de dag; make-up, haar en het aantrekken van haar schitterende jurk. Het was een moment van hectiek en liefdevolle momenten tegelijk. Tegelijkertijd bereidde bruidegom Jeroen zich met zijn getuigen/beste vriend en zijn vader voor op zijn grote dag.

Hoewel het bruidspaar ervoor koos om de eerste ontmoeting zonder familie of toeschouwers te hebben, op een idyllische plek voor de poort van het kasteel op een brug, hadden Leonie’s zus en nichtje stiekem de perfecte plek gevonden om vanaf een zolderraampje toch stiekem mee te gluren. Een hilarisch maar toch liefdevol moment.

De fotosessie vond plaats in het centrum, waar ook hun lieve zoontjes langskwamen om met samen op de foto te gaan. Enkele foto’s werden genomen met de majestueuze molen op de achtergrond, waardoor er een prachtig decor ontstond.

De gasteen verzamelde zich vervolgens bij het kasteel, in afwachting van het adembenemende bruidspaar. De ceremonie zelf was een aaneenschakeling van prachtige momenten; er was ruimte voor emotie, vreugde, herinneringen en vooral veel liefde. De kinderen werden verwend met tasjes vol leuks, die ze meteen vol enthousiasme begonnen te ontdekken, al tijdens de ceremonie. Een ontroerend eerbetoon aan Leonie’s zus vond plaats door middel van een kaarslichtmoment, waardoor haar aanwezigheid in de liefdevolle sfeer voelbaar was.

Na de ceremonie was het tijd voor de borrel, die plaatsvond op het prachtige dakterras buiten. Hier kon iedereen genieten van heerlijke hapjes, drankjes en live muziek, wat de feeststemming verder verhoogde. En toen was het moment aangebroken om aan te schuiven aan de prachtig gedekte lange tafel voor een heerlijk diner, waar gesprekken, lachsalvo’s en warmte samenkwamen om deze onvergetelijke dag nog specialer te maken.

Dit was voor mij het moment om naar huis te gaan en het bruidspaar nog een onvergetelijke avond te wensen.