Rick en Cristina zijn getrouwd op het mooie stuk land van Domein St Hubert in België

Op 27 mei straalde de zon haar stralen over Domein St Hubert in België, waar een onvergetelijke bruiloft plaatsvond. De locatie was betoverend en het weer kon niet perfecter zijn geweest. Te midden van dit prachtige decor vond een dag vol liefde, gelach en een vleugje spanning plaats, met een bruidegom die zich een tikkeltje ziek voelde.

De ochtend begon bij de bruidegom, waar ik aanwezig was om de kostbare momenten van zijn voorbereiding vast te leggen. De zenuwen waren voelbaar terwijl de bruidegom zich klaarmaakte voor de grootste stap van zijn leven.

Ondertussen sloot ik aan bij Shanine en de bruid, wiens hart ook sneller klopte naarmate de tijd naderde. De bruid straalde in haar prachtige jurk, een levend geworden droom die nu werkelijkheid werd.

De ceremonie zelf was doordrenkt van emotie en betekenis. De eerste blik tussen het bruidspaar vond plaats tijdens de ceremonie, wat zorgde voor een extra laag van spanning en opwinding. Terwijl de gasten plaatsgenomen hadden op mooi gedecoreerde stoelen, liep de bruid naar het altaar, begeleid door de trots stralende glimlach van haar vader. Haar kleine neefje keek met grote ogen toe, ongetwijfeld gefascineerd door de pracht en praal van de dag.

Woorden van liefde en beloften werden uitgesproken, en af en toe werden tranen weggeveegd en luid gelachen. Een moment van pure komedie ontstond toen het ja-woord voor de tweede keer moest worden uitgesproken vanwege de vertaling naar het Duits. Dit moment van onverwachte vreugde bracht een spontane golf van lachen door de menigte, het bewijs dat zelfs de kleinste verrassingen deel kunnen uitmaken van de meest speciale momenten.

De prachtige setting van Domein St Hubert kon niet onbenut blijven. Temidden van deze schilderachtige omgeving, vonden wij het de gelegenheid om een betoverende fotosessie te organiseren. Het pasgetrouwde stel straalde in elk frame, omringd door de liefde van hun familie en vrienden die als getuigen aanwezig waren.

Deze bruiloft op Domein St Hubert zal niet snel worden vergeten. Het was een dag van liefde, lachen en het vieren van twee mensen die ervoor kozen om hun levens samen te voegen, ondanks de uitdagingen die ze onderweg tegenkwamen.