De Magische Bruiloft van Edwin en Mariska 26-05-2023

Op een stralende 26e mei 2023 werd een liefdesverhaal voor de eeuwigheid vastgelegd, terwijl Edwin en Mariska elkaar het jawoord gaven op het adembenemende strand van Noordwijk. De dag was doordrenkt van liefde, emotie en prachtig zonlicht, en vormde het perfecte decor voor hun onvergetelijke bruiloft.

De lucht was verzadigd met de belofte van een onvergetelijke dag toen Edwin en Mariska de knoop doorhakten om hun liefde te verzegelen op het schitterende strand van Noordwijk, bij de charmante B.E.A.C.H. strandtent. De zon, schijnend als een symbool van hun stralende liefde, zorgde voor een warme gloed die de omgeving omhulde in een romantisch licht.

De ontroerende start van een droomdag
De dag begon met de voorbereidingen bij de zus van de bruid, Mariska. Omringd door liefdevolle mensen, nam Mariska haar tijd om zich op te laten tutten door de visagiste – haar haar en make-up werden perfect tot in de puntjes verzorgd en haar jurk als een droom aangetrokken.

De spanning bouwde zich op toen het tijd was om naar hun eigen huis te gaan voor de ‘first look’, een moment doordrenkt van emoties. Edwin stond te wachten, zijn hart bonzend in zijn keel, terwijl Mariska langzaam naderde. Hun blikken kruisten elkaar en de lucht leek te zinderen met de magie van hun liefde. Het was een intiem moment vol spanning en tederheid.

Een fotoshoot in de Amsterdamse Waterleiding Duinen – De Zilk
Met hun harten in volle bloei, liepen Edwin en Mariska zich naar het betoverende gebied van de Amsterdamse Waterleiding Duinen in De Zilk. Te midden van de natuurlijke pracht poseerden ze voor adembenemende foto’s die hun stralende liefde vastlegden. De omgeving leek net alsof we in het buitenland waren.

Trouwen met de zee als getuige
De ceremonie, gelegen op het zachte zand van Noordwijk, was een waar schouwspel van liefde en vreugde. Onder de warme zonnestralen en de klanken van de zee die zachtjes op de achtergrond kabbelden, beloofden Edwin en Mariska elkaar eeuwige liefde en trouw. De woorden van trouwambtenaar Bene Timmer weefden een emotioneel en betekenisvol tapijt van liefde, dat het paar voor altijd zal koesteren.

Een feest vol liefde en lachen
Na de ceremonie brak de tijd van vieren aan – een tijd om te genieten van heerlijke taart, verfrissende drankjes en bbq. De lachende gezichten, oprechte knuffels en speelse danspasjes vulden de lucht met een opgewekte energie terwijl vrienden en familie samenkwamen om deze speciale dag te vieren. Het was een feest dat het begin markeerde van een nieuw hoofdstuk, beladen met avonturen, liefde en gedeelde momenten.

** deze mooie dag als second shooter gefotografeerd met Shanine Roosingh