Sarah en Daniel trouwden als eerste dit seizoen op 21-4-23 bij Paviljoen Puur in Diemen.

Op een prachtige lentedag, op 21 april 2023, mocht ik de bruiloft van S en D fotograferen. Deze mooie dag vond plaats op het mooie terrein van Paviljoen Puur in Diemen. Vanaf het moment dat ik daar aankwam, wist ik dat dit een bijzondere dag zou worden, doordrenkt met liefde en betekenis.

Het was geen toeval dat ik bij dit stel terecht was gekomen. D, een voormalige collega van mijn vader, was op zoek naar een fotograaf die de dag kon vast leggen op een documentaire manier. Ik voelde me vereerd dat ze mij uitkozen om hun kostbare herinneringen vast te leggen op deze belangrijke dag.

De ceremonie was een ontroerend en prachtig moment. S en D straalden van geluk terwijl ze hun geloften uitspraken. Terwijl S haar woorden in een mooi handgeschreven gelofte had verwerkt, hield D het ‘milieubewust’ en las hij zijn geloften vanaf zijn telefoon voor. Iedereen moest hier hard om lachen.

Tijdens de ceremonie gaven de broers van S een indrukwekkende speech die zowel emotioneel als hartverwarmend was. Het was duidelijk dat deze familiebanden een belangrijke rol speelden in het leven van dit bijzondere paar.

Na de ceremonie was het tijd voor een gezellige borrel. De sfeer was levendig en vreugdevol, met veel gelach en toostende glazen. Terwijl de volwassenen genoten van elkaars gezelschap, speelden de kinderen van S en D vrolijk tussen hen in met o.a. de sjoelbak. Het was hartverwarmend om te zien hoe de aanwezigheid van de kinderen de dag nog specialer maakte.

Helaas begon het weer een uur voor het geplande diner wat regenachtig te worden. Gelukkig bood Paviljoen Puur een prachtige binnenruimte waar het feest kon worden voortgezet. De regen kon de sfeer niet bederven, integendeel, het voegde zelfs een intieme en knusse sfeer toe aan de avond.

Het diner was een culinair hoogtepunt. Terwijl de gasten genoten van heerlijke gerechten, hadden twee vrienden van D een verrassende en grappige speech voorbereid. Het bracht een golf van gelach en vreugde teweeg en zorgde voor een onvergetelijk moment voor het bruidspaar en hun dierbaren.

Al met al was het een dag om nooit te vergeten. De bruiloft van S en D was gevuld met oprechte liefde, vreugde en kostbare momenten. Het was een eer om aanwezig te zijn en hun speciale dag vast te leggen. Ik wens dit prachtige paar alle geluk in de wereld toe.