Bruiloft Sander en Mariëlle

Op 7 september 2021 mocht ik mijn vierde bruiloft fotograferen, van het mooie stel Sander en Mariëlle. En wat was het weer een mooie dag.

Eerst vol spanning was het wachten voor Mariëlle samen met haar moeder in haar huis, wat zou haar toekomstige man Sander aan hebben, zou hij op tijd komen, is hij net zo zenuwachtig als wij?

Daar was hij dan, super mooi! Toen werd het tijd om met zijn alle naar het gemeente huis te gaan.. Spannend!! Gelukkig waren ze in het gemeentehuis zo lief dat er wat meer mensen in de kamer erbij mochten. Het officiële moment was ook prachtig, oma was erbij doormiddel van een livestream. Zo mooi dat al die dingen tegenwoordig kunnen.

Na het gemeentehuis ben ik samen met het bruidspaar foto’s gaan maken in het Wilheminaplatsoen in Hoorn, super mooi park. Hierna zijn we doorgereden naar de Oosterpoort en hier hebben we uiteraard ook nog wat foto’s gemaakt. Allebei de plekken zijn typerend voor Hoorn.

Hierna zijn we doorgereden naar Middelie, hier was het tijd om het feest te beginnen. Met alle belangrijke mensen om hun heen.

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en nog opzoek naar een fotografe? Laat gerust een berichtje achter of contact mij via Instagram, dan kunnen we samen naar de wensen en mogelijkheden kijken!

Liefs,

Leila

1 gedachte over “Bruiloft Sander en Mariëlle

Reacties zijn gesloten.