Bruiloft Max en Angela

Met veel plezier heb ik een paar uur mee mogen fotograferen op de bruiloft van Max en Angela. Mijn stage-adres kreeg deze mooie opdracht om de hele dag foto’s te maken op hun bruiloft, Lotte van mijn stage vroeg of ze haar stagiaire ook mee mocht nemen voor een paar uurtjes. Was voor hun geen enkel probleem, was meer dan welkom!

Ik kwam precies op een goed tijdstip binnen, het was tijd om naar een andere locatie (net naast het feest) te gaan om foto’s te maken van het kersverse bruidspaar en enkele met hun lieve zoon natuurlijk! Hier mocht ik ook af en toe een foto maken, en een beetje achter de schermen.

Ik heb ontzettend genoten. Zeker leuk om vaker te gaan doen.

Gaan jullie ook binnenkort trouwen en nog opzoek naar een fotografe? Laat gerust een berichtje achter of contact mij via Instagram, dan kunnen we samen naar de wensen en mogelijkheden kijken!

Liefs,

Leila