Afgestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam.

Na vier jaar van toewijding, passie en onvergetelijke leermomenten, ben ik trots om te delen dat ik mijn diploma heb behaald bij de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool in het bruisende Amsterdam. Mijn reis op deze school was gevuld met talloze ervaringen, spannende uitdagingen en waardevolle lessen die me hebben gevormd tot de fotograaf die ik vandaag ben.

Gedurende mijn tijd aan de Fotovakschool, werd ik ondergedompeld in een wereld van beelden, licht en techniek. Van modefotografie tot architectuur, van reclamefotografie tot meer, de diversiteit van opdrachten heeft mijn creatieve vaardigheden uitgedaagd en mijn horizon verbreed. Maar het waren niet alleen de opdrachten die mijn tijd hier zo bijzonder maakten; het was ook de gemeenschap van medestudenten die, net als ik, gepassioneerd waren door de kunst van de fotografie. Samen hebben we niet alleen geleerd, maar ook gelachen, geëxperimenteerd en elkaar aangemoedigd om verder te groeien.

Twee super leuke stages hebben een indruk op mijn fotografische reis achtergelaten. In 2021 kreeg ik de kans om stage te lopen bij Lotte van LotzKinderfotografie in Landsmeer. Hier kwam ik niet alleen in aanraking met het vastleggen van kostbare kindermomenten, maar leerde ik ook over het ondernemerschap en de kunst van styling. Het was een waardevolle duik in de wereld van kinderfotografie en heeft mijn vaardigheden op verschillende vlakken versterkt.

Een jaar later, in 2022, opende een nieuwe deur zich voor mij toen ik stage mocht lopen bij Shanine van Fotostudio Memento en Shanine Roosingh Photography. Deze stage bracht me naar verschillende locaties, van de studio tot aan bruidsfotografie op locatie. De ervaring van het vastleggen van speciale momenten tijdens bruiloften was zowel uitdagend als opwindend. Ik heb niet alleen technische kennis opgedaan, maar ook geleerd hoe ik emoties en verhalen in mijn foto’s kan vangen. Op nog velen bruiloften om (samen) te fotograferen!

Mijn tijd aan de Fotovakschool heeft me niet alleen voorzien van technische vaardigheden, maar ook van onschatbare ervaring en een bloeiend netwerk. Met een stevige basis en een hart vol passie sta ik nu aan het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn fotografische reis. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit te laten floreren, mijn vaardigheden verder aan te scherpen en alle geweldige fotografie-opdrachten die op mijn pad komen te omarmen. Met name het vastleggen van bruiloften belooft een prachtige uitdaging te worden, waarbij ik mijn unieke visie en vaardigheden kan inzetten om de meest kostbare momenten voor mijn klanten te vereeuwigen.

Terwijl ik terugkijk op mijn tijd aan de Fotovakschool in Amsterdam, voel ik me dankbaar voor alle mogelijkheden, leermomenten en herinneringen die ik heb verzameld. Met het diploma op zak en een brandend verlangen om verder te gaan, sta ik klaar om mijn passie voor fotografie te delen met de wereld.

Liefs,

Leila